Mountainbiken in de Ardennen

De Ardennen zijn een paradijs voor mountainbikers. Honderden kilometers aan gemarkeerde routes, uitdagend terrein voor alle niveaus en volop voorzieningen onderweg maakt mountainbiken in de Ardennen tot een genot voor elke fietsliefhebber! 

Georganiseerde mountainbiketochten in de Ardennen

Bent u nog niet zo ervaren in het mountainbiken, wilt u ontdekken of deze sport iets voor u is, of vindt het u simpelweg gezelliger om met een groep te gaan mountainbiken in de Ardennen? Dan zijn er in de Ardennen volop mountainbikeclinics en tourtochten met een gids. Een perfecte manier om kennis te maken met mountainbiken en te onderzoeken of deze vorm van sport iets voor u is. En heeft u de smaak te pakken? Dan is het veelal mogelijk om meteen een tocht te organiseren om er op uit te trekken in de wildernis van de Ardennen!

Mountainbike routes voor alle niveaus

Heeft u eigen materiaal en zoekt u een uitdagende mountainbikeroute in de Ardennen? Dan is er voor u zeker een route te vinden die voldoende uitdaging biedt. Er zijn relatief lichte routes voor beginnende mountainbikers, maar ook routes in hoge moeilijkheidsgraden voor de echte professionals die op zoek zijn naar maximale uitdaging en snelheid. De routes in de Ardennen zijn goed bewegwijzerd en bij de meeste toeristenbureaus kunt u plattegronden kopen waarop de routes door de bossen van de Ardennen ook staan aangegeven. 

Uitrusten na een mountainbiketocht door de Ardennen

Een dag mountainbiken in de Ardennen is een heerlijke manier om actief bezig te zijn en veel van de prachtige omgeving te zien. Maar na elke inspanning is het natuurlijk ook tijd voor voldoende ontspanning. En die gaat u zeker vinden in één van de vier villa’s in de Ardennen van Van Deijck in de Ardennen. Elke villa beschikt over een jacuzzi en een sauna om uw spieren wat rust te gunnen na een dag op de MTB. De tuin van iedere villa is omheind, dus honden en kinderen kunnen veilig buiten ravotten! 

Boek uw vakantievilla in de Ardennen

Heeft u al zin in een gezellige vakantie in de Ardennen? Bekijk dan nu onze luxe vakantiehuizen en boek snel uw verblijf. Dan kunt u vanaf uw mountainbike de prachtige omgeving van de Ardennen verkennen en daarna genieten van luxe en comfort in een van onze villa's!