Mountainbiken in de Ardennen

De Ardennen zijn een paradijs voor mountainbikers. Honderden kilometers aan gemarkeerde routes, uitdagend terrein voor alle niveaus en volop voorzieningen onderweg maken een actieve vakantie in de Ardennen tot een genot voor elke mountainbiker! 

Georganiseerde mountainbiketochten

Bent u nog niet zo ervaren in het mountainbiken, wilt u ontdekken of deze sport iets voor u is, of vindt het u simpelweg gezelliger om met een groep op pad te gaan? Dan zijn er in de Ardennen volop mountainbikeclinics en tourtochten met een gids. Een perfecte manier om kennis te maken met mountainbiken! 

Routes voor alle niveaus

Heeft u eigen materiaal en zoekt u een uitdagende mountainbikeroute? Dan is er voor u zeker een route te vinden in de Ardennen. Er zijn relatief lichte routes voor beginners, maar ook routes in hoge moeilijkheidsgraden voor de echte experts. De routes zijn goed bewegwijzerd en bij de meeste toeristenbureaus kunt u plattegrondjes kopen waarop de routes ook staan aangegeven. 

Uitrusten na een mountainbiketocht

Een dag mountainbiken is een heerlijke manier om actief bezig te zijn en veel van de prachtige omgeving te zien. Na inspanning is het tijd voor ontspanning. En die gaat u zeker vinden in één van de vier villa’s van Van Deijck in de Ardennen. Elke villa beschikt over een jacuzzi en een sauna om uw spieren wat rust te gunnen na een dag op de MTB. De tuin is omheind, dus honden en kinderen kunnen veilig buiten ravotten! 

Boek uw vakantievilla in de Ardennen

Heeft u al zin in een gezellige vakantie in de Ardennen? Bekijk dan nu onze luxe vakantiehuizen en boek snel uw verblijf. Dan kunt u vanaf uw mountainbike de prachtige omgeving verkennen en daarna genieten van luxe en comfort!