Op vakantie met huisdieren

Op vakantie gaan met huisdieren vraagt om een goede voorbereiding. Wat is een geschikte bestemming? Waar vind ik een huisdiervriendelijk verblijf en wat zijn goede vakantieactiviteiten met de hond? Van Deijck Villa’s helpt u om heerlijk voorbereid te genieten van uw vakantie met de hond.

Heeft u zin om op vakantie te gaan? Dan kan een belangrijk onderdeel van de familie, uw huisdier, natuurlijk niet ontbreken. We laten een hond niet graag thuis, maar als u de vrolijke viervoeter meeneemt, moet dat wel aansluiten op uw type vakantie. Lees in deze blog waar u allemaal aan moet denken als u uw huisdier mee wilt nemen op vakantie. Wij wensen u en uw hond alvast een onvergetelijke tijd toe!

Geschikte vakantiebestemming voor huisdieren

Als eerste is het belangrijk om te kijken wat uw vakantiebestemming wordt. Een huisdier kan niet overal gemakkelijk mee naartoe. Houd bij het kiezen van een vakantiebestemming bijvoorbeeld rekening met het klimaat, de reisduur en de conditie van uw huisdier. Als u een hond heeft, bedenk dan dat er landen zijn die eisen stellen aan het reizen met honden van bepaalde rassen. De perfecte vakantiebestemming met huisdieren is toch wel een autovakantie dicht bij huis. De Belgische Ardennen is een mooi voorbeeld hiervan: het is net over de grens, niet te warm en rijk aan natuur. 

Huisdiervriendelijk vakantieverblijf

Een huisdier meenemen op vakantie is niet altijd makkelijk en kan ook voor wat stress zorgen. Niet elke vakantieverblijf is namelijk huisdier-proof. Bereid uw vakantie dus goed voor en schenk extra aandacht aan de bewegingsvrijheid van uw huisdier. Huisdiervriendelijk accommodaties zijn bijvoorbeeld een vakantiehuis of een luxe villa. Van Deijck Villa’s biedt vier unieke villa’s in de Ardennen waarbij zowel buiten als binnen uw hond de ruimte heeft om te spelen. Door de omheinde tuin kan uw huisdieren op eigen houtje rondrennen en hoeft u niet constant een oogje in het zeil te houden. Van Deijck Villa’s zorgt ervoor dat het ook voor u een ontspannen vakantie wordt!

Vakantie activiteiten voor huisdieren

Uw hond meenemen op vakantie is ideaal als u houdt van een goede wandeling, want in de natuur kan een hond zich helemaal uitleven. Lekker overal snuffelen, spelen met takken, stoeien met andere honden en natuurlijk een manier om hun energie kwijt te kunnen. De Ardennen, met uitgestrekte weidevelden, groene bossen en reusachtige meren, biedt hiervoor de perfecte gelegenheid. 

Kies voor een vakantie in de Ardennen

Bent u op zoek naar een heerlijk vakantieverblijf dat ook geschikt is voor huisdieren? Van Deijck Villa’s beschikt over vier villa’s die volledig diervriendelijk zijn. Wij helpen u graag verder met boeken van uw vakantiehuis in de Ardennen. Neem direct contact op met Van Deijck.