Geef uw mening

Heeft u een van onze villa's bezocht en wilt u graag een bericht of referentie hierover achterlaten? Dan kan dit via het formulier hiernaast. Wij stellen het erg op prijs uw bericht te mogen ontvangen en publiceren op de website. Zo geeft u aankomende gasten een goede indruk van uw ervaringen met Van Deijck Villa's.

Deel uw mening

Laat uw reactie achter

Dit vonden uw voorgaande gasten

Referenties van andere gasten

 • Bas uit Barendrecht
  
  

  Villa Albatros in Barvaux, Durbuy

  Mooie ligging met mooi uitzicht. Heerlijk genoten van de sauna en jacuzzi. Verder is de accommodatie van alle gemakken voorzien. Inrichting huis smaakvol. Wat er beloofd wordt, maken ze waar. Bedankt voor de fijne midweek.

  Bas uit Barendrecht
 • Rob uit Baarle Nassau
  
  

  Villa Chez Nous in Septon, Durbuy

  Geweldig huis, mooi uitzicht, allervriendelijkst ontvangen. Alles was aanwezig. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Rob uit Baarle Nassau
 • Nisma uit Amsterdam
  
  

  Villa Chez Nous in Septon, Durbuy

  We hebben een heerlijke week gehad met 14 middelbare schoolvrienden. De inrichting van het huis laat niets te wensen over. Keuken is compleet en voorzien van een Amerikaanse koelkast (met ijsblokjesmachine) en 5-pits gasfornuis. Beide zeer aangenaam. De bedslapers van de bedbank op de vide hadden wat last van de geluiden die in de ochtend gemaakt werden in de keuken, dus aan te raden is om daar vaste slapers op te laten liggen. Beheerder kwam nog langs om zelf geteelde courgettes te brengen, die heerlijk waren. Kortom: supervakantie gehad in een superhuis.

  Nisma uit Amsterdam
 • Frank uit Afferden
  
  

  Chalet Du Bois in Soy, Hotton

  Leuk huisje. Genoeg ruimte voor iedereen en je zit midden in de natuur!

  Frank uit Afferden
 • Cathelijne uit Amsterdam
  
  

  Villa Bonvie in Dochamps, La Roche

  Prima locatie voor een prima prijs. De kinderen hebben genoten van de trampoline en het voetbalspel. De jacuzzi was heerlijk. De beheerder is een vriendelijke man.

  Cathelijne uit Amsterdam
 • Jan uit Spijkenisse
  
  

  Chalet Du Bois in Soy, Hotton

  Wij hebben met de kinderen en kleinkinderen (totaal 12 personen) ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk deze locatie gekozen en hebben allen reuze genoten met name van de trampoline, jacuzzi en de sauna. Na onze dagelijkse uitstapjes in de omgeving is hier ruim gebruik van gemaakt. Kortom: van deze keuze hebben we totaal geen spijt gekregen. Een toplocatie!

  Jan uit Spijkenisse