Op zomervakantie in de Belgische Ardennen

De zomervakantie komt er aan en dat betekent dat de zoektocht naar de perfecte vakantiebestemming weer begint. De keuze is in deze tijd wellicht wat moeilijker dan voorheen, maar ook dicht bij huis is het heerlijk vertoeven.

Bent u toe aan een heerlijke vakantie? Even een weekje ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en de drukte? Dat is meer dan logisch. De verre zonnige vakanties zitten er dit jaar waarschijnlijk niet in, maar dat betekent niet dat we heerlijk kunnen genieten van onze welverdiende vakantie. Want laten we eerlijk zijn: een beetje ontspanning kunnen we wel gebruiken. Dus op naar plan B, namelijk op vakantie naar de Belgische Ardennen!

Vakantie in de Belgische Ardennen

Wist u dat de Belgische Ardennen alles te bieden heeft om een geweldige vakantie te vieren? Steden voor de shopliefhebbers, bergen en rivieren voor de avonturiers en plezier voor de kinderen. Perfect dus voor een stel, een groep vrienden, maar ook voor een gezin met jonge kinderen. En daarvoor hoeven we alleen maar de grens over, ideaal!

Belgische Ardennen biedt avontuur

Als u op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, dan bent u in de Belgische Ardennen op het juiste adres. U kunt kajakken, raften of kanoën door de rivieren van de Ardennen, survivaltochten doen of wandelingen maken door de bergen. Waar begint uw avontuur?

Genoeg speelplezier in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen zullen kinderen zich niet zo snel vervelen. Er zijn pretparken, speeltuinen, dierentuinen en doolhoven. Dat staat garant voor veel plezier. Maar de Ardennen biedt ook een grote speelplaats in de vorm van natuur. Kon u zich vroeger ook urenlang bezighouden met het bouwen van dammetjes? Wij wel! De Belgische Ardennen heeft verschillende beekjes en rivieren die hier perfect voor zijn.

Een zomervakantie met historie

Heeft u zin om rond te dwalen in pittoreske dorpjes en meer te weten komen over de historie van de Belgische Ardennen? De verschillende steden in de Ardennen bieden genoeg mogelijkheden om cultuur te snuiven. Elke stad is uniek, heeft zijn eigen bijzonderheden en ze zijn een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

Overnachten in de Belgische Ardennen

Bent u van plan om een vakantie te boeken in de Ardennen, en bent u op zoek naar een mooie accommodatie om te verblijven? Van Deijck Villa’s biedt vier villa’s die gunstig zijn gelegen in de Belgische Ardennen. Neemt contact met ons op of bekijk de website voor de mogelijkheden.