Kookworkshop

Geniet van een heerlijke catering met privékok of avontuurlijke kookworkshops tijdens uw verblijf in de Belgische Ardennen. Liefde gaat deze vakantie door de maag.

De kookworkshops van Adventurecook staan in het teken van leren, proberen, culinair creëren en vooral elkaar inspireren en samen een fijne tijd beleven.

Tijdens de workshop wordt onder begeleiding van een van de Adventurecook koks in groepjes gewerkt aan diverse gerechten die uiteindelijk samen een menu vormen. Voorafgaand wordt uitleg gegeven over de verschillende ingrediënten en keuken materialen waarmee gewerkt wordt. Tijdens het koken, loopt de kok rond om de nodige begeleiding te geven en vragen te beantwoorden. Uiteraard is er tijdens het koken ook al voldoende gelegenheid om al van een lekker glaasje wijn te proeven. Nadat alle gerechten zijn bereid, wordt de keuken opgeruimd, de tafel gedekt en is het tijd om te genieten van het zelfbereide diner en lekker na te tafelen.

Voor de kookworkshops kan gekozen worden uit verschillende menu’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Frans menu met bijvoorbeeld knoflooksoep, aardappelgratin, gemarineerde groenten en crème brulee. Een Limburgs streekmenu met Limburgse mosterdsoep met cognac, makreelfilet met venkel en valdieu blond bier, Geuldallam en een parfait van appelstroop. Of een Afrikaans menu met pindasoep, Afrikaanse stoofschotel, kokosrijst en meer

Uiteraard geldt ook hier dat maatwerk mogelijk is en we graag samen met u kijken naar eventuele specifieke wensen. 

  • Maastricht