Blog

Lees hier onze laatste blog berichten ter inspiratie voor een geweldige vakantie of trip in de Belgische Ardennen.

 • Mountainbiken in de Ardennen

  Mountainbiken in de Ardennen

  De Ardennen zijn een paradijs voor mountainbikers. Honderden kilometers aan gemarkeerde routes, uitdagend terrein voor alle niveaus en volop voorzieningen onderweg maken een actieve vakantie in de Ardennen tot een genot voor elke mountainbiker! 

 • Vijf culinaire verwennerijen in de Ardennen

  Vijf culinaire verwennerijen in de Ardennen

  Bij een vakantie hoort lekker eten en drinken. Zeker wanneer u in een gebied bent dat tal van culinaire hoogstandjes voortbrengt, zoals de Ardennen. We zetten de vijf lekkerste voor u op een rij! 

 • Rotsklimmen in de Ardennen

  Rotsklimmen in de Ardennen

  Van begeleide tours voor beginners tot steile hellingen voor ervaren berggeiten: rotsklimmen in de Ardennen is uitdagend, leuk en veelzijdig! 

 • Fietsen zonder moeite

  Fietsen zonder moeite


  Wie aan fietsen in de Ardennen denkt, denkt waarschijnlijk al snel aan mountainbiken. Dat is niet geheel onterecht: er zijn tientallen gemarkeerde mountainbikeroutes te vinden in de bossen van de Ardennen. Maar wist u dat u ook op een stads- of tourfiets kunt genieten van de Ardennen? En het mooie is: een ijzersterke conditie is niet nodig!

 • Wijngaarden in de Ardennen

  Wijngaarden in de Ardennen

  Wie België zegt, zegt bier. Veel mensen gaan op hun vakantie in de Ardennen dan ook naar één van de bierbrouwerijen voor een proeverij en een rondleiding. Wilt u een keer iets anders, of bent u sowieso meer een wijnliefhebber? Dan is het goed om te weten dat de Ardennen ook zeer goede wijngaarden herbergt, waarvan u er enkele kan bezoeken! We zetten er drie voor u op een rijtje. 

 • Vakantie in eigen land

  Vakantie in eigen land

  Voor veel Belgen was de vakantie dit jaar anders dan anders. Ze hebben België als vakantieland herontdekt. Zeker aan de Vlaamse kust was het – ook al dankzij het mooie weer – eigenlijk net zo goed toeven als in Zuid-Europa! Heeft u deze zomer ook vakantie gevierd in eigen land? En smaakt dat naar meer? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Want er valt nog heel veel te ontdekken in België. Zeker wanneer u kiest voor de veelzijdige Ardennen.

 • Belgische Ardennen met kinderen: de 5 leukste uitstapjes!

  Belgische Ardennen met kinderen: de 5 leukste uitstapjes!

  Gaat u met uw kinderen op vakantie naar de Ardennen? Goede keus, want de Ardennen biedt een hoop vermaak voor kinderen. Lees er meer over in deze blog. 

 • Op vakantie met huisdieren

  Op vakantie met huisdieren

  Op vakantie gaan met huisdieren vraagt om een goede voorbereiding. Wat is een geschikte bestemming? Waar vind ik een huisdiervriendelijk verblijf en wat zijn goede vakantieactiviteiten met de hond? Van Deijck Villa’s helpt u om heerlijk voorbereid te genieten van uw vakantie met de hond.

 • 3 tips om tot rust te komen in de Ardennen

  3 tips om tot rust te komen in de Ardennen

  Het is tijd om uzelf eens heerlijk te belonen op een beetje ontspanning en wij weten een plek waar u helemaal tot rust kunt komen, namelijk: de Ardennen! Van Deijck Villa’s geeft u 5 tips om tot rust te komen in de Ardennen. 

 • 3 tips om op vakantie de lokale manier van leven te ontdekken

  3 tips om op vakantie de lokale manier van leven te ontdekken

  Op vakantie krijgt u de mogelijkheid om u onder te dompelen in een nieuwe cultuur, de lokale bevolking te ontmoeten en heerlijke gerechten te proeven. Van Deijck Villa’s geeft u drie tips om de lokale manier van leven te ontdekken in België. Bent u klaar om onvergetelijke herinneringen te maken?

 • Op zomervakantie in de Belgische Ardennen

  De zomervakantie komt er aan!

  Op zomervakantie in de Belgische Ardennen

  De zomervakantie komt er aan en dat betekent dat de zoektocht naar de perfecte vakantiebestemming weer begint. De keuze is in deze tijd wellicht wat moeilijker dan voorheen, maar ook dicht bij huis is het heerlijk vertoeven.

 • 3 tips voor een onvergetelijke vakantie in België

  Een heel goed alternatief!

  3 tips voor een onvergetelijke vakantie in België

  De zomervakantie komt steeds dichterbij en het lijkt er naar uit te zien dat we de vakantie dit jaar dicht bij huis vieren. Dat klinkt misschien minder spannend, maar het kan heel leuk zijn. Wij weten een vakantiebestemming waar jij optimaal kan genieten!