Wellness in eigen vakantiehuis

Een dagje welness is heerlijk, zeker in de winter en het voorjaar. Houdt u ook zo van de ontspanning van een dag wellness? Kies dan voor de ultieme verwennerij: een verblijf in een luxe vakantievilla in de Ardennen, mét uw eigen sauna en jacuzzi die 24/7 tot uw beschikking staan! 

Weekend wellness

Voor velen van ons is een dagje naar een wellness center de manier om even de drukte van alledag van ons af te laten glijden. Even helemaal nergens aan denken, maar u gewoon onderdompelen in de weldadige warmte van de sauna en het heerlijk ontspannende massage-effect van een jacuzzi is dé manier om te onthaasten. Nu dat even niet kan, is het tijd om alternatieven te zoeken. En het allermooiste alternatief is natuurlijk wel het oprekken van de dag wellness naar een compleet weekend! 

Luxe wellness vakantievilla

Van Deijck heeft vier luxe vakantievilla’s in de Ardennen. Allemaal hebben ze een omheinde tuin, een heerlijke keuken die van alle gemakken is voorzien, een comfortabele living én wellnessfaciliteiten. Want u vindt in elke van onze villa’s een jacuzzi waarin u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van het warme water en de massage van de jets. Ook heeft iedere vakantievilla een sauna voor écht ultiem relaxen! 

Boek uw luxe wellnessvilla! 

Gun uzelf het comfort en de luxe en geef uzelf een lang weekend of een midweek wellness in de Ardennen cadeau! Even genoeg van de sauna en de jacuzzi? In de omgeving is veel te beleven. Van mooie stadjes tot indrukwekkende natuur. En daarna trekt u zich weer terug in uw luxe villa voor een nieuwe saunaronde, een bad in de jacuzzi en een relaxte avond voor de haard. Boek vandaag nog uw verblijf en het grote genieten kan beginnen!