Durbuy

Durbuy is het kleinste stadje van de wereld. Het is een zeer sfeervol middeleeuwsstadje wat erg goed bewaard is gebleven. De kleine straatjes met kinderkopjes en middeleeuwse huizen zijn nog in perfecte staat. Hoewel het niet groot is kent het een aantal leuke kleine winkeltjes en prima restaurants.

Sfeervol België vol avontuur

Durbuy is een sfeervolle uitvalsbasis om de omgeving te leren kennen. Er zijn verschillende outdoor centra waar je kunt klimmen en klauteren. Ook bieden veel van deze centra speciale tochten aan met de kajak of quad. Een prima manier om de natuur te bekijken. Voor wie liever op eigen gelegenheid de natuur gaat bekijken zijn er verschillende wandel en fietstochten.

Speciaal voor de minder snelle verkeerdeelnemers ligt er hier ook een ravelpad. Deze speciale wandelen fietspaden zijn speciaal aangelegd om fietsers en wandelaars een veilige tocht te garanderen. De ravelpaden zijn een prima manier om met kleine kinderen te fietsen of een wandeling te maken met de kinderwagen of rolstoel.

Huur een vakantievilla in Durbuy

Of er nu een gelegenheid is of niet, iedereen is wel eens toe aan weekje weg. Wilt u als gezin eropuit of bijvoorbeeld met vrienden? Kies dan een ruime vakantievilla van Van Deijck. In Durbuy staan twee bijzonder luxe villa’s voor een scherpe prijs. Neem vandaag nog contact op met Van Deijck Villa’s en verheug uzelf alvast op een prachtvakantie.

Durbuy
Villa Albatros in Barvaux, Durbuy

Barvaux / Durbuy

Villa Albatros in Barvaux, Durbuy

De villa is geschikt voor 10 personen, is sfeervol en modern ingericht en ligt aan een rustige weg. Er is een jacuzzi en sauna, groot terras met loungeset, een BBQ, een jeu de boules (petanque) baan en een speeltoestel.

  • 10
  • 4x
  • 2x
  • FREE
Villa Chez Nous in Septon, Durbuy

Septon / Durbuy

Villa Chez Nous in Septon, Durbuy

De woning heeft drie verdiepingen. Alle comfort dankzij vijf slaapkamers en drie badkamers om met maximaal 14 personen te logeren. Een buitenjacuzzi en sauna zorgen voor wellnessplezier. Heerlijk genieten op meerdere balkons en terrassen, gelegen op het zuiden met een fantastisch uitzicht. De villa beschikt over een mooie, ruime en open tuin, is omheind en voorzien van een barbecue, trampoline, satelliet-tv en gratis Wifi-internet.

  • 14
  • 5x
  • 3x
  • FREE