Hotton

Hotton is een kleine gemeente vlakbij de gemeentes Durbuy en Erezée. Hoewel het een klein dorpje is heeft het een aantal leuke bezienswaardigheden en faciliteiten.

Aanschouw het historische centrum van de Belgische Ardennen

Aan de oevers van de Ourthe kun je hier jezelf prima vermaken. Het dorpje Hotton bestaat waarschijnlijk als sinds de Romeinen gezien de opgravingen die er in de buurt gedaan worden. De oude molen aan het begin van dorp stamt nog uit die tijd. Hotton is bijna geheel gelegen rondom de rivier.

Luxe villa in Hotton

Met de rivier in het middelpunt van het dorp is er in de zomer ontzettend veel te beleven in Hotton. Bent u van plan om met vrienden of familie een weekje weg te gaan? Kies dan voor een vakantiehuis waar u met z’n allen kunt overnachten en er voor iedereen voldoende leefruimte is. De luxe Van Deijck villa’s hebben een unieke ligging in het groene hart van de Ardennen. Boek vandaag nog een luxe villa in Hotton.

Hotton
Chalet Du Bois in Soy, Hotton

Soy / Hotton

Chalet Du Bois in Soy, Hotton

Deze zeer luxe villa beschikt over een volledig omheinde tuin (perceel 3500m2) en is zeer rustig gelegen aan de bosrand vlakbij de gezellige plaats Hotton. Er is een echte Sauna Barrel waar u heerlijk kunt ontspannen na een wandeling.

  • 12
  • 5x
  • 2x
  • FREE