La Roche

La Roche is een van de meest bezochte stadjes in de Ardennen. In de zomermaanden is het er razend druk. Het lijkt dan een beetje het Valkenburg van de Ardennen. Het is dan ook een aardig stadje van waaruit je de omgeving goed kunt ontdekken.

Ga deze vakantie terug in de tijd

La Roche is strategisch gelegen in een bocht van de rivier de Ourthe. Het kasteel van La Roche domineerde al sinds de middeleeuwen de omgeving. De ruïne van het kasteel is nog steeds te bezoeken en er is in de stad een klein oorlogsmuseumpje wat de geschiedenis van la Roche en omgeving tijdens de Tweede Wereldoorlog verteld. Het stadje kent vele cafés en restaurants.

Voor de sportieveling beginnen hier veel wandelingen, mtb-routes en kajaktochten. De bossen in de heuvels rondom La Roche zijn dan ook prachtig. De nabij gelegen Roche Hérou is een echte aanrader wat betreft wandelingen. Een groot gedeelte van de wandeling loopt hoog bovenop de rotsformaties. Het is een beetje klauteren, maar dan wordt u ook beloond met een van de mooiste uitzichten van de Ardennen.

Luxe vakantievilla in La Roche

Na een inspannende dag is het tijd om samen terug te trekken in een warm onderkomen. Niet ver buiten La Roche bevinden zich luxe villa’s van Van Deijck. Hier kunt u heerlijk bijkomen in een warme sauna of samen met vrienden en familie op de bank ploffen. Maak uw verblijf compleet door een barbecue te organiseren met prachtig uitzicht op het natuurgebied.

La Roche
Villa Bonvie in Dochamps, La Roche

Dochamps / La Roche

Villa Bonvie in Dochamps, La Roche

De villa heeft een grote afgesloten tuin. Vanuit de buiten jacuzzi (in zomer en winter te gebruiken), kunt u genieten van een panoramisch uitzicht. Dit uitstekende vakantiehuis is zeer kindvriendelijk. De onderste verdieping heeft een sauna en een speelruimte met professioneel voetbalspel.

 

  • 12
  • 4x
  • 3x
  • FREE