3 tips voor een onvergetelijke vakantie in België

De zomervakantie komt steeds dichterbij en het lijkt er naar uit te zien dat we de vakantie dit jaar dicht bij huis vieren. Dat klinkt misschien minder spannend, maar het kan heel leuk zijn. Wij weten een vakantiebestemming waar jij optimaal kan genieten!

Had u een vakantie geboekt, maar kan die door omstandigheden niet doorgaan? Niet getreurd, want wij weten een heel goed alternatief … België! Met België delen we de taal en soms gaan we over de grens om heerlijke biertjes te drinken. Toch is België nog niet zo bekend als vakantieland. Zonde! Daarom zijn wij voor u op onderzoek uitgegaan om achter de pareltjes van België te komen. In deze blog geven wij drie tips voor een onvergetelijke Belgische vakantie.

Tip 1: Belgische Ardennen

Is dat Frankrijk? Of Zwitserland? Nee, het is de Belgische Ardennen: een prachtig natuurgebied vol bossen, heuvels, rivieren en oude, knusse dorpjes. In de Belgische Ardennen is het voor iedereen goed toeven. Avonturiers kunnen rivieren trotseren met een raft of kajak, bierliefhebbers kunnen oneindig genieten van alle brouwerijen en cultuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op met culturele steden als Luik, Namen en Charleroi. Zoekt u nog een accommodatie? Van Deijck Villa’s heeft vier prachtige villa’s midden in de Ardennen.

Tip 2: Stedentrip in België

Iedereen is wel bekend met de grote steden van België, zoals Antwerpen en Brussel. Dit zijn onwijs leuke steden voor een dagje uit, maar niet per se geschikt voor een vakantie. Tot rust komen, genieten van de gezelligheid en een beetje shoppen in de zomervakantie kan het beste in Gent of Brugge. Deze steden liggen niet ver van elkaar vandaan en zijn perfect voor een doorreis. In de Belgische Ardennen zijn ook een hoop leuke steden te vinden. Bijvoorbeeld het fotogenieke Dinant of het kleine Durbuy.

Tip 3: Strandvakantie in België

We moeten toegeven: een zomervakantie is geen zomervakantie als niet alles een keer vol heeft gezeten met zand. Zonnen op het strand en een duik nemen in de zee … dat maakteen zomervakantie compleet! Gelukkig biedt België genoeg mogelijkheden om te genieten van  zon, zee én strand. Laat u bijvoorbeeld onderdompelen in de luxe van badplaats Knokke-Heist of daal wat verder naar het zuiden af en geniet van de gezelligheid van kustplaats Oostende.

Meer tips of informatie

Bent u van plan om op vakantie te gaan in België? Huur één van de vier accommodaties van Van Deijck Villa’s in de Belgische Ardennen! Neem een kijkje op onze website en ontdek ons aanbod. Daarnaast kunnen wij u ook meer informatie geven over vakantie in het mooie België