Vakantiehuis huren voor 10 personen in de Ardennen.

Bent u op zoek naar een luxe villa, voor een betaalbare prijs, om samen met uw gezelschap van 10 personen te verblijven? Of u nu voor uw verjaardag, jubileum of zomaar een paar dagen weg wilt met een groot gezelschap: er is niets leukers dan erop uit gaan met uw vrienden of familie. De vakantiehuizen in de Ardennen voor 10 personen die bij Van Deijck Villa’s beschikbaar zijn, zijn zeer geschikt voor grotere groepen, waarbij luxe en een uitstekende service voorop staan. 

Betaalbaar vakantiehuis in de Ardennen voor 10 personen

Van Deijck Villa’s heeft een viertal luxe villa’s in verschillende regio’s in de Ardennen die bijzonder scherp geprijsd zijn. Deze zijn geschikt voor groepen van zes tot zelfs veertien personen en zijn van alle gemakken voorzien. Wanneer u een vakantiehuis in de Ardennen voor 10 personen wilt huren, zijn de volgende villa’s het meest geschikt:

  • Villa Albatros in Barvaux, Durbuy is een villa in de Ardennen voor 10 personen die beschikt over een jacuzzi, sauna en een groot terras met BBQ en loungeset. De villa heeft vier slaapkamers. 
  • Chalet Du Bois in Soy, Hotton is een zeer luxe villa voor maximaal 12 personen, die beschikt over een volledig omheinde tuin. De villa is zeer rustig gelegen aan de bosrand vlakbij de gezellige plaats Hotton. Er is een echte Sauna Barrel waar u heerlijk kunt ontspannen na een wandeling. Door zijn grootte dus ook ruim geschikt voor 10 personen.
  • Villa Bonvie in Dochamps, La Roche heeft een grote afgesloten tuin met daarin een luxe jacuzzi. Deze villa is zeer kindvriendelijk en beschikt over een speelruimte en een sauna. Dit huis is geschikt voor 12 personen en heeft 4 slaapkamers.
  • Mocht u extra ruimte willen, dan kunt u kiezen voor Villa Chez Nous in Septon, Durbuy. Hier is plaats voor wel 14 personen.

De leukste villa in de Ardennen voor 10 personen

Bij Van Deijck Villa’s heeft u met de volledige groep de ruimte om te gaan en staan waar u wilt. Zo kunnen kinderen plezier maken in hun persoonlijke speeltuin, terwijl de ouders aan het genieten zijn in de jacuzzi of sauna. Even terugtrekken, of op de bank televisie kijken? Dan is er genoeg ruimte in het woongedeelte van de villa. Wij bieden de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw vakantiehuis voor 10 personen te reserveren. U ziet meteen wanneer de gewenste villa beschikbaar is.

En zoekt u een huisje voor een nóg groter gezelschap? Dan is onze vakantiehuis in de Ardennen voor 12 personen of ons vakantiehuis in de Ardennen voor 14 personen (!) hét luxe vakantiehuis in de Ardennen wat u zoekt.

Voor ieder wat wils in de Ardennen

Of u met de groep nu kiest voor een relaxvakantie of een actieve vakantie in de bossen of op de rivieren, de Ardennen heeft voor ieder de perfecte activiteiten. Zodra het water stijgt in de rivieren maakt u met het hele gezelschap van 10 personen de meest spectaculaire rafttochten in de Ardennen. Liever een rustigere activiteit? Voor iedere type wandelaar zijn er adembenemende GPS wandelroutes door de Ardennen. Wilt u op onderzoek uit? Met een honderd jaar oude tram reist u af naar een van de mooiste grotten in Europa, de grotten van Han. 
Bekijk hier nog meer activiteiten en maak uw vakantie in de Belgische Ardennen compleet.

Boek een vakantiehuis in de Ardennen voor 10 personen bij Van Deijck Villa’s

De keuze om een luxe vakantiehuis voor 10 personen te boeken is zo gemaakt. En zelf voor 12 personen of 14 personen is mogelijk bij Van Deijck! Welk vakantiehuis u ook kiest: u zit middenin het groene hart van de Ardennen. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte verblijf. Neem contact op met Van Deijck Villa’s of reserveer gemakkelijk op de site.