Vakantiehuis huren voor 14 personen in de Ardennen.

Eens in het jaar wilt u graag met een grote groep mensen uw verjaardag of jubileum vieren, of gewoon zomaar op vakantie. Wilt u graag een midweek of weekend genieten van luxe in vakantiehuis voor maar liefst 14 personen? Kies voor een vakantiehuis in de Ardennen voor 14 personen van Van Deijck! De vakantiehuizen van Van Deijck Villa’s zijn van alle luxe voorzien en door hun grootte geschikt voor groepen van maar liefst 14 personen.

Betaalbaar vakantiehuis in de Ardennen voor 14 personen

De leukste vakantiehuizen voor 14 personen in de Ardennen vind u bij Van Deijck Villa’s. Het huren van een villa klinkt misschien als een flinke investering, maar wanneer u een weekje weg gaat met veertien personen, dan vallen de kosten voor een vakantiehuis per persoon reuze mee. Van Deijck Villa’s heeft een luxe villa in Durbuy. Villa Chez Nous in Septon, Durbuy is een vakantiehuis in de Ardennen voor 14 personen om in alle luxe te overnachten. Geniet van wellnessplezier door de jacuzzi en sauna en kom met het hele gezelschap tot rust op de mooie balkons en terrassen. 

Deze villa heeft 5 slaapkamers en drie badkamers en is daarmee ruim genoeg voor 14 personen. De ruime open tuin is voorzien van een barbecue en trampoline. Kijk hier voor meer informatie en de beschikbaarheid. 

Bent u met een iets kleiner gezelschap en zoekt u een huisje wat iets kleiner is dan onze 14 persoons villa maar toch is voorzien van alle luxe en wellness in de natuur van de Ardennen? Dan is ons luxe vakantiehuis in de Ardennen voor 12 personen of ons luxe vakantiehuis in de Ardennen voor 10 personen hét luxe vakantiehuis in de Ardennen wat u zoekt. Iets kleiner, maar uiteraard voorzien van alle luxe die u gewend bent bij Van Deijck.

Ontdek de Ardennen met 14 personen

De natuur in de Belgische Ardennen is een geschikte omgeving voor als u met 14 personen tot rust wilt komen, maar ook als u actief bezig wilt zijn. De Ardennen biedt steden voor shopliefhebbers, bergen en rivieren voor de avonturiers en plezier voor kinderen. U kunt kajakken, raften of kanoën door de rivieren van de Ardennen, survivaltochten doen of wandelingen maken door de bossen.

Er zijn ook genoeg pretparken, speeltuinen, dierentuinen en doolhoven voor kinderen. Sluit de dag af met een heerlijk diner in een van de vele restaurants – of maak zelf iets klaar in de goed uitgerust keuken van uw luxe vakantiehuis. De Belgische Ardennen is de perfecte plek voor jong en oud. Wij hebben voor u de meest gekozen activiteiten op een rijtje gezet. 

Huur uw villa in de Ardennen voor 14 personen bij Van Deijck Villa’s

Wilt u, samen met uw familie of vrienden, een gezellige vakantie beleven in de Ardennen en een vakantiehuis huren voor 14 personen? Kies dan voor Villa Chez Nous in Septon, Durbuy. Deze villa voor 14 personen heeft de perfecte ligging, is mooi geprijsd en is van alle gemakken voorzien. En ook een kleiner vakantiehuis voor 12 personen of 10 personen is mogelijk bij Van Deijck!

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Van Deijck Villa’s. Wij helpen u graag bij het kiezen van een perfect onderkomen.